0
Uncategorized

AUR’A – MIRACOLUL DIN MUNȚII BANATULUI

By martie 17, 2019 No Comments

Apa minerala naturala Aur’a provine din Izvorul Ursoanea, situat la Ocna de Fier (județul Caraș Severin), la poalele Masivului Cracul de Aur din Munții Banatului. Izvorăște din munte și ajunge la suprafaţă filtrată natural prin straturi de nisip, pietriş cu nisip, bolovănişuri, argile şi pământ vegetal. Acest proces natural îi atribuie proprietăţi unice: pH 8.28, conţinut de coloizi de aur şi argint, absenţa materiilor organice.

Din dorința de a păstra nealterate aceste proprietăți, îmbutelierea se realizează la sticlă, conform standardelor de calitate, într-o fabrică modernă, pe o linie complet automatizată, situată în imediata apropiere a izvorului.

Izvorând într-o zonă fără activități industriale, agricole sau turistice, la mii de hectare distanță de posibile surse de poluare, apa Aur’a este o binecuvântare a naturii.

Aur’a prezintă un cumul de calităţi vitale pentru sănătate cu beneficii extraordinare pentru consumator, sursă de sănatate care purifică trupul şi asigură vitalitate şi longevitate. Proprietățile pe care le prezintă datorită compoziției unice o plasează pe piața apelor de lux la nivel mondial. Aur’a se distinge din mulțimea și diversitatea mărcilor de apă minerală, regăsindu-se printre cele mai exclusiviste ape potabile din lume.